Team Viewer 4 Türkçe ücretsiz indir/Download

Forum kuralları
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir, yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız kerimusta@kerimusta.net veya kerimustanet@hotmail.com e-posta adresine bildiriniz. İncelendikten sonra gereken işlem en kısa sürede yapılacaktır.

İleti kerim usta 19 Haz 2009, 22:10

Versiyon :4.1.6261
Boyut : 1.95 MB
Lisans : Kişisel kullanıma ücretsiz
Dil : Türkçe
İşletim Sistemi: Windows 98/ME/2000/XP/2003/Vista/Windows 7
Kurulum yaparken personel seçimini yapmayı unutmayınız.Böylece sorunsuz kullanırsınız.Diğer seçeneklerle deneme süreniz oluşur ve belli bir süre sonra bağlanamazsınız.Lütfen kurulumda buna dikkat ediniz.
  • TeamViewer, uzaktaki kişisel bilgisayarlar ve dağıtıcılara erişim için hızlı, dürüst ve sempatik çözümler sunar- Bütün uygulama durumları bir tek yapıda olup kolay ödenebilir bir çözümdür:
  • Güvenlik duvarları üzerinden uzaktaki bilgisayarları da problemsiz olarak kumanda ediniz. Bunun için ise bir kuruluma ihtiyaç yoktur- basit, hızlı ve güvenli.
  • TeamViewer sadece uzaktaki bilgisayarları değil aynı zamanda kendi ekranınızı da uzaktan kumanda edebildiğinizden dolayı, ekip çalışması, eğitim ve sunum açısından en iyi platforma sahipsiniz demektir.
    Veri aktarımı, VPN, Chat ve daha birçok şey...
  • Her iki yöne eksiksiz tam dosya transferi, gerçek VPN kanalı, seans esnasında bakış açısı değişimi ve daha birçok şey bütün TeamViewer versiyonlarında mevcuttur.
  • Birinci sınıf fiyat-/ verim bağıntısı
  • Hususi kullanıcılar için ücretsizdir.
  • Windows’tan Apple Mac OS X’e kadar TeamViewer’i farklı işletim sistemlerinde, bir platformdan diğerine olmak üzere, yani kişisel Windows bilgisayarınızda iken Mac bilgisayarına ve bunun tam tersi olmak üzere kumanda edebilir ve kullanabilirsiniz!

Bilgi

Resim
Kullanıcı avatarı
Belirtilmedi kerim usta
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

Teşekkür etti: 57
Teşekkür aldı: 563

Re: Team Viewer 4 Türkçe ücretsiz indir/Download

İleti Abdullah_ŞAHİN 27 Haz 2009, 17:11

bende bu programın türkçesine geçen aramıştım güzel paylaşım :heyo: teşekkürler yalnız bu deneme sürümümü full mu kerim usta yani ne kadar miktarda bağlı kalabilirsin karşı bilgisayarla
Kullanıcı avatarı
Erkek Abdullah_ŞAHİN
Yeni Üye
Yeni Üye

Teşekkür etti: 3
Teşekkür aldı: 0

İleti kerim usta 27 Haz 2009, 22:47

Hususi kullanım için ücretsizdir.Ticari işler için ücretlidir.Şu ana kadar bağlantıda bir problem yaşamadım.
Resim
Kullanıcı avatarı
Belirtilmedi kerim usta
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

Teşekkür etti: 57
Teşekkür aldı: 563

İleti kalbimdesin 28 Haz 2009, 19:59

Bende kullanıyorum ama bir sorunla karşılaşmadım
Kullanıcı avatarı
Belirtilmedi kalbimdesin